Ervaringen

Echt een top cursus! Veel geleerd en direct inzetbaar. Elke euro waard!

Bonnie Arends-Levens

Super interessant, je leert er heel veel van op een leuke, gezellige manier! Top!

Francien Fleuren

Ektor weet in 1 dag heel helder uit te leggen wat de basisprincipes van fotografie zijn. Hij heeft sprekende voorbeelden, speelt goed in op het niveau van de deelnemers en heeft ervoor gezorgd dat het maken van mooie foto’s ook voor mij als leek bereikbaar is geworden!

Hedwig Passier-Van Veenendaal

Een erg indrukwekkende cursus nabewerking. Een aanrader voor iedereen die met Lightroom aan de slag wil! Zeer gedreven en enthousiast gebracht en met een hele berg bruikzame tips en voorbeelden kun je hierna echt zelf aan de slag.

Muriel Dassen

De cursus Nabewerking van foto’s in Lightroom wordt op een enthousiaste en heldere manier door Ektor gegeven. Met heel veel bruikbare tips en zijn duidelijke uitleg kan ik nu zelf aan de slag. Echt een aanrader!een hele berg bruikzame tips en voorbeelden kun je hierna echt zelf aan de slag.

Noor Brouns

Wil je in één dag de basisprincipes begrijpen, dan is deze cursus een aanrader. Op gepassioneerde en creatieve wijze neemt Ektor je mee op reis in de wereld van de ‘M’ stand. Met de vele voorbeelden van sluitertijd-, diafragma en iso-keuzes én handige cheat sheets, is mijn rugzakje aardig gevuld. Mijn ontdekkingsreis is vanaf nu begonnen.

Kees Fijneman

Fijne, interessante en leerzame cursus. Zou het iedereen aanbevelen die beginnend is met fotografie. Het is makkelijk, maar heeft ook veel diepgang en je kunt altijd je vragen stellen aan Ektor.

Peggy Adelaars

In korte tijd veel uitleg over hoe mooie en goede foto’s te kunnen maken. Met veel enthousiasme en altijd bereid om je van feedback te voorzien of advies te geven. Ook na de cursus. Aanrader dus!

Petra Stolenborg