Ervaringen

Op deze pagina kun je een aantal ervaringen lezen van eerdere cursisten. Ook jouw ervaring delen? Dat kan via Google, Facebook of door contact met ons op te nemen!

 
 

Echt een top cursus! Veel geleerd en direct inzetbaar. Elke euro waard!

 Hedwig Passier-Van Veenendaal

★★★★★

Bonnie Arends-Levens

 
 

Ektor weet in 1 dag heel helder uit te leggen wat de basisprincipes van fotografie zijn. Hij heeft sprekende voorbeelden, speelt goed in op het niveau van de deelnemers en heeft ervoor gezorgd dat het maken van mooie foto’s ook voor mij als leek bereikbaar is geworden!

 Hedwig Passier-Van Veenendaal

★★★★★

Hedwig Passier-Van Veenendaal

 
 

Een erg indrukwekkende cursus nabewerking. Een aanrader voor iedereen die met Lightroom aan de slag wil! Zeer gedreven en enthousiast gebracht en met een hele berg bruikzame tips en voorbeelden kun je hierna echt zelf aan de slag.

laura-de-graaf

★★★★★

Muriel Dassen

 
 

De cursus Nabewerking van foto’s in Lightroom wordt op een enthousiaste en heldere manier door Ektor gegeven. Met heel veel bruikbare tips en zijn duidelijke uitleg kan ik nu zelf aan de slag. Echt een aanrader!

laura-de-graaf

★★★★★

Noor Brouns

 
 

Super interessant, je leert er heel veel van op een leuke, gezellige manier! Top!

Francien Fleuren

★★★★★

Francien Fleuren

 
 

Wil je in één dag de basisprincipes begrijpen, dan is deze cursus een aanrader. Op gepassioneerde en creatieve wijze neemt Ektor je mee op reis in de wereld van de ‘M’ stand. Met de vele voorbeelden van sluitertijd-, diafragma en iso-keuzes én handige cheat sheets, is mijn rugzakje aardig gevuld. Mijn ontdekkingsreis is vanaf nu begonnen.

Kees Fijnman

★★★★★

Kees Fijneman

 
 

Fijne, interessante en leerzame cursus. Zou het iedereen aanbevelen die beginnend is met fotografie. Het is makkelijk, maar heeft ook veel diepgang en je kunt altijd je vragen stellen aan Ektor.

peggy-adelaars-fotografie

★★★★★

Peggy Adelaars

 
 

12 november de fotografie cursus voor beginners gevold. Zeer goede uitleg met praktische handouts. Ektor laat de voorbeelden ook zien dmv van foto’s, die hij op dat moment schiet, waardoor je ook meteen begrijpt wat de impact van de betreffende instellingen zijn. Ik zou iedere beginneling deze cursus zeer aanbevelen.

laura-de-graaf

★★★★★

Rietje Simon

 
 

In korte tijd veel uitleg over hoe mooie en goede foto’s te kunnen maken. Met veel enthousiasme en altijd bereid om je van feedback te voorzien of advies te geven. Ook na de cursus. Aanrader dus!

Petra Stolenborg

★★★★★

Petra Stolenborg

 
 

Ektor maakt fotografie met behulp van zijn uitgebreide kennis en expertise voor iedereen tastbaar! Met name op het gebied van technische fotografie weet hij haarfijn uit te leggen in duidelijke taal en voorbeelden wat je als beginnende of gevorderde fotograaf uit je camera kan halen. Ik kon na de cursus meteen aan de slag!

laura-de-graaf

★★★★★

Laura de Graaf

 
 

Ektor legt heel duidelijk en gestructureerd uit waardoor je je fotografie niveau al binnen enkele uren naar een hoger plan kunt trekken. Een cursus die daarnaast met erg veel enthousiasme wordt gegeven, een aanrader!

bas-heres

★★★★★

Bas Heres

 
 

Voor mijn reisblog zijn aantrekkelijke foto’s van groot belang en ik wilde mijn foto’s graag net dat beetje extra geven. Door de fotografie cursus van Ektor zijn mijn foto’s er enorm op vooruit gegaan en dankzij zijn waardevolle tips kan ik mijn reizen nu nog beter vastleggen. Hoewel de stof over bepaalde instellingen (aperture, iso, shutter speed) soms vrij abstract is, weet hij het zo enthousiast te brengen dat je geboeid blijft luisteren en niet kunt wachten om het in de praktijk toe te passen. Hij heeft me ook veel goede tips gegeven toen ik een nieuwe camera wilde kopen en me geholpen met het uitkiezen van lenzen die perfect bij mijn wensen aansloten. Een nieuwe camera betekende ook dat ik RAW foto’s kon gaan schieten, maar ik wist niet zo goed wat ik daar nou mee moest. Na slechts een uurtje uitleg van Ektor over het nabewerken van foto’s met Lightroom was er echt een wereld voor me open gegaan. Wat een verschil met de onbewerkte foto’s! Ik kan echt iedereen aanraden om de fotografie cursus van Ektor te volgen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en ik pas zijn tips nog steeds vaak toe. Zowel voor een beginnende als ervaren fotograaf is zijn cursus een absolute aanrader en ik kan je garanderen dat je foto’s er echt veel op vooruit zullen gaan.

saskia-kanters

★★★★★

Saskia Kanters

 
 

Leuke en zeer interessante cursus! Ik heb nu écht meer vertrouwen in mijn fotografieskills dankzij de heldere uitleg van Ektor. Heel fijn!

tessa-van-heuckelum

★★★★★

Tessa van Heuckelum