Over onze cursussen

Over Fotografie Cursus Eindhoven

Fotografie Cursus Eindhoven is begin 2016 gestart vanuit passie voor fotografie en met de overtuiging het anders en beter te doen dan de concurrentie. Fotografie Cursus Eindhoven heeft momenteel twee opties: de zeer populaire basiscursus fotografie waarin je in één dag wordt klaargestoomd om betere foto’s te maken. En niet te vergeten is het ook erg belangrijk om je foto’s na te bewerken (in Adobe Lightroom). Tegenwoordig worden er meerdere cursussen per maand gegeven in een inspirerende locatie in Eindhoven!
 

 

Over Ektor Tsolodimos

De fotografie cursussen worden georganiseerd en gedoceerd door Ektor Tsolodimos. De jonge fotograaf is van meerdere markten thuis, al is en blijft fotografie zijn grootste passie. Naast professioneel fotograaf (met name bedrijfsfotograaf via zijn onderneming Marketing Lynx en trouwfotograaf via Trouwfotograaf Eindhoven) is Ektor ook internet marketeer en docent “Search Marketing” en “Digital Skills” geweest op de Fontys Hogeschool in Tilburg.
 

“Fotografie is overal om ons heen, iedereen doet het al. Ik maak mensen graag bewust van de basisprincipes zodat ze vanuit daar door kunnen met het ontwikkelen van hun eigen stijl in hun eigen tempo.”

  
Op het gebied van fotografie is Ektor succesvol als professioneel fotograaf en heeft zodoende al meerdere fotowedstrijden gewonnen, nominaties in de wacht gesleept en publicaties gehad in verschillende bladen en websites. U kunt zijn werk volgen via Instagram.
 
Ektor-Tsolodimos
 

 

Publicaties in de media

verschenen-in-media-fotografie-cursus-eindhoven
 

Blijf op de hoogte van nieuwe data en cursussen!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe data en nieuwe curussen & workshops. We gaan nog een aantal specials doen rondom Eindhoven Glow, natuurfotografie, reisfotografie... dit wil je niet missen!

Je hebt je ingeschreven! Er is zojuist een e-mail naar je verzonden om je bevestiging te voltooien!