Over onze cursussen

Over Fotografie Cursus Eindhoven

Fotografie Cursus Eindhoven is begin 2016 gestart vanuit mijn passie voor fotografie en met de overtuiging het anders en beter te gaan doen dan de concurrentie. Fotografie Cursus Eindhoven heeft momenteel twee opties: de zeer populaire basiscursus fotografie waarin je in één dag wordt klaargestoomd om betere foto’s te maken. En niet te vergeten is het ook erg belangrijk om je foto’s na te bewerken (in Adobe Lightroom). Tegenwoordig worden er meerdere cursussen per maand gegeven in een inspirerende locatie in Eindhoven!
 

 

Over Ektor Tsolodimos

De fotografie cursussen worden georganiseerd en gedoceerd door mijzelf: Ektor Tsolodimos (1989). Ik ben van meerdere markten thuis, al is en blijft fotografie mijn grootste passie. Naast professioneel fotograaf (bedrijfsfotograaf via mijn andere onderneming Epsilon Studios en trouwfotograaf via Trouwfotograaf Eindhoven) ben ik ook videograaf en online marketeer. In het verleden heb ik ook les gegeven op de Fontys Hogeschool te Tilburg waar ik ook wat didactische vaardigheden op heb kunnen doen (en eigenlijk de liefde voor doceren begon). Verder is mijn werk zowel nationaal als internationaal gepubliceerd en heb ik voor meer dan 150 verschillende bedrijven en merken gefotografeerd. Op social media ben ik echter niet actief, dus daar kan ik je niet naar toe verwijzen. Ik hoop binnenkort kennis met je te mogen maken!

 

“Fotografie is overal om ons heen, iedereen doet het al. Ik maak mensen graag bewust van de basisprincipes zodat ze vanuit daar door kunnen met het ontwikkelen van hun eigen stijl in hun eigen tempo.”

 

 

Publicaties e.d.

– Photostories Podcast over ondernemen: via deze link (deel 1) en deze link (deel 2).
– Interview met in de buurt Eindhoven: te lezen via deze link.
– Interview met Digifoto PRO: te lezen via deze link.