Over ons

Hoe wij zijn begonnen

Fotografie Cursus Eindhoven is begin 2016 gestart vanuit passie voor doceren en met de overtuiging het anders kon. Fotografie Cursus Eindhoven heeft momenteel twee opties: de basiscursus fotografie waarin je in één dag wordt klaargestoomd om betere foto’s te maken en de basiscursus nabewerking. Tegenwoordig worden er meerdere cursussen per maand gegeven op onze inspirerende locatie in Eindhoven!

Onze docenten

De fotografie cursussen worden afwisselend georganiseerd en gedoceerd door Ektor Tsolodimos en Myrthe Linssen.

Ektor Tsolodimos (Sparti, 1989) is van meerdere markten thuis, al is en blijft fotografie zijn grootste passie. Naast professioneel fotograaf via zijn hoofdonderneming Epsilon Studios en trouwfotograaf via Trouwfotograaf Eindhoven, is hij ook filmmaker en marketeer.

In het verleden heeft hij ook les gegeven op de Fontys en is een groot deel van zijn familie actief in het onderwijs. Verder is zijn werk nationaal en internationaal gepubliceerd en heeft hij voor meer dan 200 verschillende bedrijven en merken gewerkt. Ervaring genoeg dus!

Myrthe Linssen (Breda, 1995) is ook van meedere markten thuis. Haar focus ligt op fashion- & studio fotografie en ze heeft jarenlange ervaring als professioneel fotograaf & retoucher bij verschillende bedrijven. Je kunt haar werk vinden via haar persoonlijke website.