Fotografie vereniging Eindhoven

Heeft Eindhoven een fotografie vereniging? Een vraag die wij regelmatig krijgen. Eindhoven heeft een aantal fotografie verenigingen. Deze verenigingen zijn hier onder opgenomen.

 

Vereniging van NatuurFotografen Eindhoven (VNFE)

Deze fotografie vereniging VNFE bestaat al sinds 1986 en richt zich – hoe kan het ook anders – op natuurfotografen in de buurt van Eindhoven. De vereniging houdt zich bezig met het bevorderen van de belangstelling voor natuurfotografie. Dit doen zij o.a. door het uitwisselen van ervaringen en kennis op de verenigingsavonden die één keer per maand plaatsvinden. Op deze bijeenkomsten hebben de leden de mogelijkheid om elkaars werk te beoordelen en voorzien van feedback. Lid worden? De kosten vallen best mee: voor € 25 per jaar kun je lid worden van deze fotografie vereniging uit Eindhoven.

Zie ook de website van Vereniging van NatuurFotografen Eindhoven (VNFE) voor meer informatie.

 

Zijn er nog meer fotografie verenigingen in Eindhoven?

Voor zo ver bij ons bekend zijn er niet meer fotografie verenigingen in Eindhoven. Als wij er toch een gemist hebben kunt u contact met ons opnemen om deze door te geven. Naast fotografie verenigingen zijn er ook veel fotoclubs in Eindhoven. Zie ook deze pagina voor een overzicht van alle fotografie clubs van Eindhoven.

Blijf op de hoogte van nieuwe data en cursussen!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe data en nieuwe curussen & workshops. We gaan nog een aantal specials doen rondom Eindhoven Glow, natuurfotografie, reisfotografie... dit wil je niet missen!

Je hebt je ingeschreven! Er is zojuist een e-mail naar je verzonden om je bevestiging te voltooien!